Cabana Claris vă invită să petreceți sărbătorile de iarnă cu familia – familia voastră de la Claris.  Într-un cadru de poveste, menit să creeze mirajul sărbătorilor de odinioară, cum numai la noi poți găsi și în cele mai sigure condiții, te așteptăm cu o ofertă specială: în perioda 24.12.2020 - 27.12.2020 beneficiați, alături de prezența Moșului și el „Mascat”, de un pachet de 3 nopti cazare,  muzică specifică acestei sărbători din repertoriul național, internațional, colindatori, cor și evident voie bună cât cuprinde. Pentru că și în pandemie poate fi multă veselie.

Toată organizarea programului se va desfasura în conformitate cu măsurile de protecție aferente acestei perioade prin care trecem cu toții, dar ne dorim să fiți alături de noi, să fim alături de voi și totuși să ne bucurăm cu adevărat de Sărbătorile de iarnă.

Purtarea măștii este necesară în toate spațiile închise din hotel - și va fi un cadou personalizat din partea Cabanei Claris.Vă punem la dispoziție dezinfectante în toate căile de acces și în interior, distanțarea socială este menținută atât în cadrul meselor cât și în timpul activităților care se vor desfașura.

Joi 24.12.2020 – cina de ajun și sosirea lui Moș Crăciun.

Vineri 25.12.2020 – mic dejun, prânz de Crăciun, cină; Foc de tabără cu înălțare de lampioane, țuică și vin fiert din partea casei! Astfel vom avea ocazia de a ne pune o dorință pentru anul care vine!

Sâmbătă 26.12.2020 – mic dejun și cină + Atelier de dezvoltare personală pentru copii, desfășurat împreună cu psiholog Mihaela Stoica!

Duminică 27.12.2020 - mic dejun bufet.

Cameră 2 locuri – mansardă 500 lei/pers./sejur
Cameră dublă cu balcon (et. I sau II ) 570 lei/pers./sejur
Garsonieră 2 locuri (et. I sau II ) 640 lei/pers./sejur
Tarife copii 350 lei/sejur/copil